Matthers

Din lumea celor netrebnici, o lumina se arata

SENZATIONAL – Vezi doar aici adevarata relatie dintre Dragnea si Soros

| 0 comments

In lumina unor noi descoperiri si ca urmare a imensului scandal din mediu public, astazi veti afla adevaratul adevar despre relatia dintre Dragnea si Soros, de ce Soros vrea sa il ruineze pe Dragnea.

Totul a inceput in 1976, in comuna Gratia din Teleorman.

Tanarul din poza alaturata tocmai se intoarcea acasa de la studii cand a vazut o rafuiala intre tatal sau si vecinul din stanga, Gigi Soros.

Tatal sau, inarmat cu o secure, Gigi Soros inarmat cu un teanc de obligatiuni la purtator.

Totul s-a petrecut atat de repede, incat pana sa ajunga Dragnea la locul faptei, tatal sau cazuse la pamant, pocnit de teancul de obligatiuni, strigand in slow motion:

Soroseeee, n-o mai arde pe mamaaaaa…

Acela a fost momentul in care tanarul dac Dragnea, privind rasul malefic al mogului Gigi Soros a jurat sa devina arch-enemy-ul acestuia.

A fost momentul in care planurile de viitor i s-au schimbat. Si-a fi dorit sa ajunga agricultor, crescator de ceapa si fasole verde, dar a realizat ca pentru a putea lupta impotriva maleficului Gigi Soros va trebui sa ajunga mare, corupt si sa nu se mai spele pe dinti.

Acela a fost anul in care si Gigi Soros s-a mutat din Gratia cu tot cu milioanele lui de euro, dar si el facuse un legamant cu sine insusi. Va distruge toata lumea, toata Romania, pana la ultimul locuitor, crutand doar casa lui de chirpici din Gratia, in care se va putea muta inapoi, fara a fi deranjat de vecini.

Dragi oameni, asta este adevarul suprem. Nu va lasati pacaliti de forte oculte care va ataca psihotronic si va spun altceva.

PS: Daca nu v-ati prins ca acest text este o opera de fictiune plx da-ti like la Coalitia pentru Familie, nu uitati sa urmariti RomaniaTV si diseara iar cel mai important: votati PSD si tura viitoare.

Leave a Reply