Matthers

Din lumea celor netrebnici, o lumina se arata

Lidl Brasov inlocuieste cosurile cu cutii…Si nu face rau

| 0 comments

De ceva vreme incoace mai multi brasoveni se plang de faptul ca in Lidl Turnului nu sunt cosuri de mana sau carucioare mai mici, pentru cei cu putine cumparaturi sau fara monede.

Unii chiar ar spune ca managementul nu se gandeste la clienti, huo, hotii, etc, insa intr-o scurta vizita ieri am realizat care este de fapt planul “malefic” al celor de la Lidl: inlocuirea cosurilor de mana cu cutiile in care sunt livrate produsele pe care le vand.

In cele 10 minute petrecute in magazin am vazut cel putin 6 oameni care aveau cutii de la iaurturi/chipsuri pe post de cos si in care isi puneau cumparaturile dorite. Ba unii chiar aveau carucior, dar la casa puneau si o cutie goala in cos, probabil sa le care pana la masina.

Iar cei de la Lidl chiar incurajeaza asta prin amplasarea resturilor/cutiilor goale aproape de intrarea in magazin.

Ar spune unii ca asta e urat si e un lucru nou, dar cei de la Lidl si-au dat seama ca astfel au mai putin gunoi de aruncat iar daca analizam faptele, e chiar putin bio, refolosim materialele in loc sa fie aruncate direct. Mai bine o cutie de  carton decat o punga de plastic ne-biodegradabila.

Leave a Reply